Digitaal transformeren doen we samen

De blindste mensen zijn diegenen die niet willen zien. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om nieuwe digitale business-modellen te ontwikkelen, maar je moet wél mee willen. Uit recent onderzoek in Duitsland bleek dat er zich langzaam maar zeker een tweedeling aftekent in de markt: van alle ondernemers die zeggen slecht voorbereid te zijn op de digitale transformatie groeit slechts 10 procent. Van de ondernemers die wel voorbereid zijn op digitaal transformeren, groeit bijna de helft (44%).

Het is slechts een greep uit de standpunten van Eric Duffaut, Chief Customer Officer en boardmember van Software AG. We zijn verheugd dat hij op 9 juni onze gast is tijdens de jaarlijkse Partner Day. Want om de digitale transformatie tot een succes te maken, hebben we businesspartners nodig die samen met ons het Digital Business Platform kunnen inzetten om eindgebruikers te helpen innoveren.

Het is voor het eerst dat Eric Duffaut Nederland aandoet. Hij zal tijdens onze partnerdag toelichten hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat ze als winnaar uit de bus komen na de digitale transformatie en hoe Software AG als grootste onafhankelijke softwareleverancier samenwerkt met businesspartners om klanten hierin te ondersteunen. Door de openheid van het platform is het Digital Business Platform de oplossing bij uitstek om legacy-systemen aan elkaar te koppelen. Ook zal Duffaut ingaan op de IT-trends van de komende vijf jaar.

Ook klantcases komen aan bod tijdens de Partner Day: hoe hebben bedrijven het Digital Business Platform ingezet, en met welk resultaat? Tenslotte zullen we dieper ingaan op de nieuwste ontwikkelingen rondom ons partnerprogramma, waaronder de rewards en marketingprogramma’s die we voor onze channel-partners in het leven riepen.

We hopen je op 9 juni te mogen verwelkomen. Meer informatie over het programma en aanmelden kan hier.

Leave a Reply