Onze bloggers

 

 

Bart Schouw

Bart Schouw (1966) is verantwoordelijk voor positionering van de Software AG Intelligent Business Operations Suite bij klanten en prospects in EMEA, APJ en LATAM. Vaak geïntroduceerd op C- niveau als expert op het gebied van realtime analytics, Customer Experience Management en Internet of Things. Zijn focus ligt op hoe innovatie invloed heeft op klant relaties en hoe bedrijven technieken van Software AG het best kunnen inzetten. Bart heeft 20 jaar ervaring in met name de financiële en dienstverlenende sector. Hij heeft diverse artikelen en interviews op zijn naam staan in onder andere de CIO, de IT-executive, de Banking Review en Trouw en is Computable expert voor onder andere Business Intelligence. Bart studeerde Bedrijfskunde in Groningen, met specialisatie informatiekunde.

Caspar Jans

Caspar Jans (1974) is als Manager Business Process Management binnen DSM verantwoordelijk voor het uitrollen van het hele BPM Foundation-programma. Hieronder vallen het vastleggen van alle bedrijfsprocessen in Aris, het opzetten van een nieuwe service rond het verbeteren van bedrijfsresultaten op basis van process PPI’s die middels de Process Performance Manager worden geregistreerd. Na zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven kwam Caspar in 2001 bij DSM. Hier heeft hij een breed scala van verschillende functies bekleed waaronder bijvoorbeeld IT, Inkoop, Logistic, HR en momenteel BPM. Daarnaast is Caspar nog actief als vrijwilliger bij het jaarlijks terugkerende Ventoux3 event waarbij middels het beklimmen van de Mont Ventoux fondsen worden geworven voor onderzoek naar hersentumoren.

Doede van Haperen

Doede van Haperen werkt al 15 jaar aan informatisering en automatisering van operationele inkoopprocessen, een echte Purchase to Pay expert dus. Momenteel voert hij dit specialisme uit aan het roer van twee sterk groeiende bedrijven. LAKRAN Procurement Professionals (www.lakran.com) levert consulting diensten rondom P2P, AGAIN by LAKRAN (www.again.nl) levert specialisten en specialistische software gericht op het eenvoudig automatiseren van P2P.

Eric Roovers

Eric Roovers (1972) is Director Global Consulting Services en verantwoordelijk voor alle projecten op het gebied van bedrijfsprocestransformatie en architectuur in de BeNeLux. Eric is een van de thought leaders op deze gebieden binnen Software AG en treedt wereldwijd op als adviseur voor innovatieve klanten. Daarnaast werkt Eric samen met klanten en partners in internationale projecten aan de ontwikkeling van nieuwe en vooruitstrevende oplossingen voor procesmanagement en architectuur op basis van het ARIS Platform.

Hans Kouffeld

Hans Kouffeld (1962) is lid van het Software AG EMEA leadership team en als vice president Benelux en statutair directeur verantwoordelijk voor het realiseren van een ambitieuze go-to-market-strategie in de regio. Hans is continu bezig zijn visie en enthousiasme over te brengen op klanten, partners en medewerkers en hen te ondersteunen in hun marsroute naar business excellence; het creëren van competitieve voordelen waardoor klanten zich kunnen blijven onderscheiden in snel veranderende marktomstandigheden.

Jurgen Adam

Jurgen Adam (1971) is Business Manager Overheid bij Software AG. De digitale Overheid. Gartner. Waardeinnovatie. Visie en strategie! Coaching! Verbinden! Energie! Geschiedenis! Papa!

Martin Putters

Martin Putters is zijn carrière begonnen als inkoper, maar is de laatste 17 jaar met alle aspecten rondom P2P bezig geweest. Putters is Business consultant, interim manager en allround visionair.

Michiel Jorna

Michiel Jorna (1977) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdieping van Software AG’s Business Process Analysis (BPA) en Governance Risk & Compliance (GRC) oplossingen binnen de regio EMEA en Latijns-Amerika. Na zijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft Michiel zich gespecialiseerd in business process management (bpm) en governance, risk & compliance (grc) management. Sinds 2003 werkt Michiel in internationale, vooruitstrevende BPM en GRC-projecten, ondersteund door het ARIS Platform. Michiel heeft in de afgelopen jaren vele succesvolle implementaties begeleid, is adviseur in diverse grc- en bpm-stuurgroepen en is als gastdocent ‘Continuous Improvement’ verbonden aan Nyenrode Business Universiteit

Ricardo Passchier

Ricardo Passchier (1976) heeft een passie voor digitale transformatie en een fascinatie voor digitale disruptie. Op het moment volgt hij de ontwikkelingen rond 'internet of things' (IoT) op de voet. Via social media deelt hij regelmatig nieuws en achtergrond op dit gebied. Volg hem op Twitter via @rpasschier. Ricardo is sinds 2000 actief op het snijvlak tussen business en technologie. Bij Software AG is hij verantwoordelijk voor het productenportfolio. In die hoedanigheid treedt hij ook op als thought-leader en woordvoerder voor het bedrijf. Voor zijn dienstverband bij Software AG was hij actief bij IDS Scheer en daarvoor bij CMG als adviseur bij grote organisaties in de telecomsector, het bank- en verzekeringswezen, de industrie en de consumentengoederenbranche. Hij hield zich daar bezig met vraagstukken rond procesoptimalisatie, prestatiemanagement en business intelligence. Ricardo is Computable-expert voor de onderwerpen BPM, Data Management en BI. Hij studeerde Economie, specialisatie Bestuurlijke Informatiekunde, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Sven Roeleven

Sven Roeleven(1973) is als Vice President Global Solutions verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe Software AG Solution wereldwijd, in nauwe samenwerking met partners en klanten. Na zijn studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is Sven in 2002 bij IDS Scheer en later Software AG gaan werken. Hij heeft als expertise gebieden business process management (bpm), proces-gedreven SAP implementaties en governance, risk & compliance (grc) management. Sven is tevens adviseur in diverse grc en bpm stuurgroepen in de private en publieke sector.